"Niciodatã o fiintã umanã nu a strigat cãtre Dumnezeu fãrã sã primeascã rãspuns." D. Cornilescu

De ce să donaţi...

Pentru că ...

... Dumnezeu a dat - Preţul MAXIM. Cine apreciază aceasta mult, va face la fel.

Pentru că ...

"binefacerea şi dărnicia" - lui Dumnezeu jertfe ca acestea Îi plac ! (Ep. Evrei 13.16)

Pentru că ...

... aici găsiţi mai mult decât doar un transfer de cunoştinţe academice. Deşi dedicat exclusiv devenirii depline a persoanei, Colegiul este şi un loc unde studenţii sunt încurajaţi, hrăniţi spiritual şi transformaţi într-o comunitate

... aici găsiţi mai mult decât doar o Alma Mater unde să vă simţiţi bine. Susţinătorii fideli sunt chiar studenţii şi prietenii Colegiului pentru că misiunea lui îşi are rădăcinile în nădejdea eternă şi îşi are scopul într-un parteneriat real.

... aici găsiţi mai mult decât doar idei măreţe. Prin harul lui Dumnezeu a apărut acest Colegiu. O declaraţie de lucrare a prins contur prin viziunea iniţiatorilor şi prin munca susţinută a corpului didactic şi a familiilor lor se transpun în realitate ideile ce vor fi văzute măreţe în veşnicie.

 

RESPONSABIL cu RECEPŢIA DONAŢIILOR:

Radu DUMITRU

 

Dărnicia dumneavoastră ne împuterniceşte să predăm Scripturile într-un mod efectiv dintr-o perspectivă Mesianică adecvată. Multe curente de gândire se intitulează evanghelice sau mesianice dar a-L sluji pe Mesia Ieşua--Cristos Isus înseamnă a merge mână în mână cu El. Apostolul Pavel statuează (Romani 1:16): Mie nu îmi este ruşine cu evanghelia căci ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede, întâi a Iudeului, de asemenea a Grecului.


 

Colegiul Evanghelic este dedicat croirii unei gândiri evanghelice în discipolii liberi, deplin responsabili de libertatea lor. Cunoaşterea Adevărului dă această libertate. De aceea merită investit în cunoaşterea mesianică academică.

 

 

Aruncă-ţi pâinea pe ape şi după multă vreme o vei găsi iarăşi! (Ecclesiastul 11:1)

 

Apostolul Pavel ne mai spune: “Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos.” (Filipeni 4:19). Pe cale de consecinţă, nu veţi primi cereri directe de donaţii din partea noastră. Dacă însă veţi simţi solicitarea Domnului în această direcţie găsiţi mai jos îndrumările necesare:

Calea de a lucra împreună cu noi cu efectul cel mai bun este aceea a înrolării într-o dăruire regulată. Dacă vă este la îndemână această modalitate, comunicaţi cu Radu Dumitru pentru detalii.

Baza de date a donatorilor consecvenţi va fi un fundament solid care va permite un buget eficient pentru tot ceea ce Colegiul va întreprinde spre gloria eternă a Domnului.

 


Donaţi prin transfer bancar:


 

Beneficiar:                   Radu DUMITRU,

Banca:                         CEC Bank, Bucureşti, România

Cont IBAN -------LEI: RO50CECEB31508RON2592604

Cont IBAN ---EURO: RO75CECEB315B2EUR2592611

Cont IBAN -----USD: RO54CECEB315D6USD2592614

codul SWIFT:              CECEROBU

 

 


 

Donaţi prin reţelele Western Union sau Money Grahm - de oriunde din lume, pe adresa :

Radu DUMITRU

Oficiul  Poştal 12,
Bucureşti, Romania

--- apel telefonic prealabil: 0723 075 222