Politica

 

Conversaţii strategice. Managementul strategiilor este conversaţie. Informează, focusează atenţia şi efortul, extrage inspiraţii proaspete, iluminează imaginaţia, energizează oamenii şi inspiră performanţa. Conversaţia strategică furnizează un context pentru învăţarea personală şi de grup. Mesajul trebuie să fie complex şi provocator dar şi înţelegător de situaţie, simplu, clar, demn de crezut, repetabil, consistent.

Este timpul implicării, a nu face politică militantă de partidă (sectă-cum zice Sf. Apostol Pavel) nu înseamnă a nu avea nici o opinie, sau mai rău, a sta deoparte atunci cînd ştii că prin opinia ta vei putea influenţa lucrurile într-un sens sau altul.

Prin urmare, informarea, analiza şi dezbaterea alcătuiesc ingredientele unui  d i a l o g  angajant, constructiv, aplicat şi argumentat !


Per pedes apostolorum. Pe jos pe poteci de ţară, apostoleşte peste deal şi pe drumuri de munte, ca trimişii cu vestea bună, voluntarii cu treburi prin partea locului.

Nu doar plimbare, ci, şi lucrare. Creştinul-Client şi Creştinul-Gazdă au de purtat Evanghelia cu ei şi pe ei. Au a se purta şi a arăta roada Duhului: dragostea, bucuria, pacea... în plimbare şi în lucrare. Evanghelii pe picioare. Învăţând şi Călătorind Evanghelic este politica noastră


 

 

Iată mai jos o IDEE super, preluată (cu permisiune) de la un credincios inteligent:

(http://www.kencollins.com/policy/policy.htm)

"Acest web-site conţine materiale originale dar şi materiale citate din alte surse.
Pe cale de consecinţă trebuie să le luaţi ca gândiri personale ale autorilor şi, după gust, să le dregeţi cu sare în lumina harului de care aveţi parte.
Examinaţi orice lucru cu grijă şi păstraţi tot ce este bun.

Politica acestui web-site este următoarea:... "

1. Fără POLITICĂ, nici de stânga, nici de dreapta, nici între...

Sunt destule alte site-uri pe web care susţin poziţii politice diverse în legătură cu temele arzătoare ale zilei. Nu e nevoie să mai adăugăm şi noi.  • Şi în orice caz, se poate observa că temele arzătoare ale zilei sunt cenuşa de mâine...

2. Fără POLEMICI cu grupările religioase...

Ne vom afirma încredinţările dar nu vom polemiza cu grupările religioase ca să combatem credinţele sau practicile lor. • Nu e de niciun folos să combaţi întunericul dacă stai în lumină, căci lumina însăşi înlătură tot întunericul.

3. Fără ATACURI împotriva oamenilor...

Dumezeu urăşte păcatul dar iubeşte oamenii. De asta Şi-a trimis Fiul să ne scape de păcate, să salveze oamenii. Poate că e “fun” să vorbeşti despre păcatele altora dar... acesta e un păcat în sine: bârfa.

• Atâta vreme cât cu toţii suntem păcătoşi putem să ne certăm doar pe locurile din autobuzul care merge către iad. Aşa că, mai degrabă, ne vom concentra pe cum să coborâm mai repede din autobuzul acela.

4. Fără ANUNŢURI DE SFÂRŞIT DE VREMURI...

În timp ce afirmăm că Domnul Isus se va întoarce, va învia pe credincioşii adormiţi şi într-un final va avea loc judecata lui Dumnezeu, observăm că oricine îşi asumă interpretarea evenimentelor curente într-o epocă pentru a determina vremea venirii Lui va fi dat de ruşine.
•De aceea noi nici nu încercăm. În loc de aceasta ne vom strădui să fim găsiţi gata în orice vreme.